woensdag 8 april 2015

Almere, 8 april 2015

(Mendy)

Hooiii allemaal,

Ik heb het hier prima naar m'n zin! Gisterenavond een verrukkelijke knuffelbeurt gekregen van een vriendin van Bazinnetje (en heb haar net zo deskundig tot 2x toe onder geplast *bloos*). Die mag vaker langskomen hoor, dat kroelen kan ze goed!!

Bazinnetje zelf vertrouw ik nog niet helemáál: ze stopt vit C pilletjes in m'n mondje en zegt dat dat goed voor me is en dat ik daar een grote meid van word. Mwoah, misschien zijn ze best wel lekker, maar spontaan aanpakken doe ik nog niet.
Volgens de opvang zijn mijn haartjes niet meer gegroeid sinds ik daar ben maar Bazinnetje is bang voor klitjes en vieze kontjes, dus heb ik ook al kennis gemaakt met de tondeuse. Ik ben nu, wat zij noemt, bij de grond kort en met een gemillimeterd bikinilijntje... Whatever, 't knippen was maar niks, maar nu is het wel lekker makkelijk met poetsen ;-)
Aan de andere kant: ze brengt lekkere brokjes, vers hooi, smakelijke groentjes (oh, die boerenkool, dát is lekker!) en da's wel weer lief van 'r... We moeten gewoon nog een beetje aan elkaar wennen!

Siep is een mooie vent hoor, al laat 'ie dat soms wat érg nadrukkelijk weten. Ach, die aandacht is ook wel een compliment, toch? Eigenlijk vind ik hém ook wel aantrekkelijk... we hebben al lekker naast elkaar onder een wilgenbruggetje liggen slapen.

Ik heb gehoord dat we binnenkort met de Guinygirlz, de Gekke Flappies, het Winkyteam en de muizen SneezyM en MonSouris, allemaal vriendjes van ons via Twitter, een eet-feestje gaan houden! 'k Ben benieuwd...

Knuffel van Mendy!!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Mendy, wij zijn de Drunense Donderkopjes en wij heten jou van harte welkom. Een beter huisje had je niet kunnen treffen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Mendy) Hallo Drunense Donderkopjes... dank jullie wel voor jullie welkom. Leuk dat jullie mee-lezen ;-)
   NB: het eetfeestje wordt dit weekeinde gehouden. Komen jullie ook!?

   Verwijderen