maandag 6 april 2015

Almere, 6 april 2015

Gut, 't is wel een hele tijd geleden dat we geblogd hebben hoor *bloos*
Er is ondertussen nogal iets gebeurd.
In januari jl is Melissa plots de regenboogbrug overgestoken. 's Morgens en 's middags heeft ze nog lekker aan de groentjes gezeten en 's avonds kwam ze ze niet meer halen... Volgens Baasjes heeft ze een mooie leeftijd mogen behalen, ze is 6 jaar oud geworden!
Darwin is nu 5,5 jaar oud en blijkt een "bult" in haar buikje te hebben die daar niet hoort, dus ze krijgt pijnstilling en daardoor voelt ze zich duidelijk beter. Maar goed is het natuurlijk niet, dus we kijken hoe lang ze het zo nog naar haar zin heeft.
Sofietje is amper 8 ons, ook 6 jaar oud maar nog steeds met stip de Alpha-zeug! Zelfs Siep gaat opzij als ze dat wil...


Maar...: sinds zaterdagavond jl. telt de Bende weer officieel 4 caafjes!!!
Baasjes waren een weekje weg, naar Menden (Sauerland), en wij caafjes mochten ook op vakantie! Bij de CaviaOpvang Almere... Daar zat nog een klein vriendelijk meiske op een nieuw Baasje te wachten.
We hebben daar in de opvang al kennis mogen maken, want als we elkaar lief vonden mocht ze na de vakantie mee naar huis. En we vónden (en vinden nog steeds wink-emoticon ) elkaar lief! 
't Is maar een klein meisje (van ongeveer 900 gram), maar met een héleboel haar zodat ze nog best wel groot lijkt. Volgens de opvang is ze nogal onderdanig, maar we hebben inmiddels gemerkt dat ze precies weet wat ze wil! 
Omdat ze nogal heen en weer geschoven was voordat ze in de opvang terecht kwam wist eigenlijk niemand meer hoe ze nou heette... Meneer M heeft haar naam bedacht: ze heet Mendy (naar Menden, waar Baasjes op vakantie waren). We vinden die naam eigenlijk uitstékend bij haar passen...


Kijk, dít is nou Mendy (NB: oogjes zijn rood van de flitser hoor, ze heeft zwarte oogjes)


Samen aan de witlofjes...


Darwin in een hoekje aan diezelfde witlof


Onze nieuwe groepsfoto: van links naar rechts
Mendy - Siep - Darwin - Sofietje


Pootjes van de héle CaviaBende Almere!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten