donderdag 26 april 2012

Almere, 26 april 2012

(Sofietje:) Ik ben een satijncaafje en ik ben in januari jl  alweer 3 jaar oud is geworden. Omdat ik toch langzaam iets aan gewicht aan het verliezen ben en soms m'n Vit C-tje niet aan wil pakken wilde Bazinnetje me laten nakijken op Satijnziekte. Dat is vandaag gebeurd... en weet je wat?! Er is helemaal níks raars op de röntgenfoto's te zien! Botjes zien er keurig uit, kaakjes (voor zover te zien) zien er keurig uit, kiesjes en tandjes zijn mooi, buikje is lekker rond... Zelfs m'n oortjes stonden práchtig op de foto! Príma nieuws toch?!
We zitten het nu te vieren met een uiterst royale hoeveelheid andijvie... mjammie!



Bazinnetje is een beetje dom... Ze heeft namelijk de verkeerde vit-C pilletjes gekocht en die vind ik gewoon niet zo lekker. Als ze me een andere smaak geeft eet ik ze wél! En ik hups ook nog vrolijk over wilgenbruggetjes en op plankjes naar de bakjes kruidenmix die daarop staan. Dus hélemaal niks om je druk over te maken...
En dat gewichtverlies... zóveel is het nou ook weer niet en ik word natuurlijk langzaam een dagje ouder *bloos* Dus Bazinnetje kennende zal ik nu wel vaker in het weegbakje moeten. Nou ja, als het lekkers oplevert heb ík daar geen problemen mee!

Groetjes, ook namens de rest van de Bende
Sofietje



2 opmerkingen:

  1. Hoi Sofie + bazinnetje, welke vitaminetabletjes zijn 'die lekkere' dan? Dan zal ik die voortaan kopen voor mijn caafjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo "Anoniem",
    wij vinden de vit C 60 mg (die met Sinaasappelsmaak, de suikervrije zijn dus NIET lekker) van het Kruidvat erg lekker, maar die van Roter (70 mg) lusten we ook en andere huismerken vást ook maar deze zijn voor ons Bazinnetje het makkelijkst te halen ;)

    BeantwoordenVerwijderen