vrijdag 30 november 2012

Almere, 30 november 2012



Het is alweer een tijd geleden, weer éven tijd om bij te praten.
Wisten jullie al dat wij best wel actief zijn op twitter tegenwoordig? Tja, moderne caafjes hè?!
We zijn daar te vinden als CaviaBende Almere (@CaviaBendeAlmer). We twitteren gezellig met o.a. de Drunense Donderkopjes, de Gekke Flappies, de WinkyTeam, de Guinygirlz en nog wat andere langskomende caafjes. Daarnaast zijn we twittervriendjes met o.a. Mientje en Meggie – de poezen van Knuf-Nes, waar we nog wel eens gaan logeren als Bazinnetje op vakantie gaat. Érrug gezellig allemaal.
Dus… komen jullie eens gezellig bij ons kijken?!

Sinds een maandje of 5 heeft ons Bazinnetje een nieuw vriendje, meneer M. Hij is héél lief, ook voor ons. Hij noemt ons “beestjes”, we mogen met ons Bazinnetje mee als ze een weekeindje bij ‘m gaat logeren en hij neemt yummie knabbelstaafjes voor ons mee. Daar maakt ‘ie – bij ons én bij Bazinnetje – vrienden mee… en dat weet ‘ie!

Vorige week is Bazinnetje, samen met meneer M bij de Drunense Donderkopjes en hun Vrouwtje langsgeweest. Hun Vrouwtje had gevraagd of ze de tondeuse mee wilden nemen omdat er wat langharige Donderkopjes geknipt moesten worden. Er is nog een sabotageactie gedaan door de C-team, maar dat is helaas mislukt L.
Maar liefst 9 Donderkopjes zijn niet eens mislukte borstels maar mislukte skinny’s geworden! #thehorror!! Kijk maar naar deze foto’s!





(Darwin:) Ik ben BOOS en VERDRIETIG, eigenlijk wel héél BOOS en VERDRIETIG!!!
Bazinnetje heeft gisteren, na de kortwiek-ronde in Drunen – een KORTHAARTJE van me gemaakt. Van míj, een práchtige sheltie!!! OK, die lange haartjes op mijn kontje zijn niet zo handig, daar blijft van alles in hangen en dan gaat ’t klitten… Bovendien pl*s ik er nog wel eens een beetje overheen, worden die haartjes ook niet mooier van *bloos* Maar já, om me dan maar helemáál kort te maken #thehorror
Nou ja, éigenlijk is het best wel lekker, zo’n kort kapseltje… en ik ben gelukkig géén mislukte skinny geworden!





Nou, tot gauw maar weer!
Groetjes van Darwin, Melissa, Sofietje en Pom uit Almere

2 opmerkingen:

  1. Hoi, wat leuk! Jij hebt ook veel gaven! Ook om leuke verhalen te schrijven dus! Knuffel voor de kleine cavia's :-)

    BeantwoordenVerwijderen